Tollfritt 3-5 dager levering
Svensk design og kvalitet
Kjøp nå betal senere
Tollfri 3-5 dager levering 🎁 Enkel retur
Super tilbud!
40% rabatt på sesongens bukser
KOD: LIMITED40
Tilbudet gjelder på alt i denne kategorien.

CYBER WEEK 20% RABATT PÅ ALT     //     BERENSET ANTALL     //     SELGER RASKT!     //     CYBER WEEK 20% RABATT PÅ ALT     //     BERENSET ANTALL     //     SELGER RASKT!     //     CYBER WEEK 20% RABATT PÅ ALT     //     BERENSET ANTALL     //     SELGER RASKT!     //     CYBER WEEK 20% RABATT PÅ ALT     //     BERENSET ANTALL     //     SELGER RASKT!     //     CYBER WEEK 20% RABATT PÅ ALT     //     BERENSET ANTALL     //     SELGER RASKT!     //     CYBER WEEK 20% RABATT PÅ ALT     //     BERENSET ANTALL     //     SELGER RASKT!     //

Last chance

Cargo pants

Sorter etter
Angi synkende retning
  1. Cargobukser Med Middels Midje - Arizona Grey Denim
    As low as kr 374,50 Vanlig pris kr 749,00
    50% OFF
Sorter etter
Angi synkende retning
Viser x av y produkter

Cargobukser: Et must-have for det urbane utseendet

Tre inn i riket hvor komfort møter sofistikasjon med vår nyeste kolleksjon med cargobukser. Skreddersydd for den moderne kvinnen, handler vår kolleksjon ikke bare om å omfavne trender; den handler om å revolusjonere hvordan du oppfatter hverdagsmote. Med en palett som spenner fra den elegante sofistikasjonen av svart til de jordnære tonene av beige, lover våre cargobukser allsidighet og stil. Men det handler ikke bare om fargene. Vi forstår at en størrelse ikke passer alle, noe som er grunnen til at våre cargobukser kommer i forskjellige midjehøyder og lengder, og sikrer en smigrende passform for enhver kroppstype.

Komfort møter stil med cargobukser

Forestill deg å gå ut i cargobukser som omfavner midjen din perfekt, enten du foretrekker en tettsittende passform med høyt liv, eller den avslappede viben av et lavt liv. Kombinert med crop-tops for en uformell dag ute, eller blazere for et semi-formelt ensemble, tilpasser våre cargobukser seg livsstilen din og motebehovet ditt. De varierte lengdene sikrer at du er dekket, enten du har lange ben som krever full dekning eller korte ben som ser etter en beskåret look.

Denne kolleksjonen er designet med deg i tankene – den fryktløse, den dristige og den vakre. Det er på tide å omdefinere de essensielle plaggene i garderoben din med cargobukser som er i tråd med din unike stil og ånd. Velkommen til MADLADY der komforten din ikke går på akkord med stilen, og stilen din sier alt om komforten din.