Tollfritt 3-5 dager levering
Svensk design og kvalitet
Kjøp nå betal senere
Tollfri 3-5 dager levering 🎁 Enkel retur
Super tilbud!
40% rabatt på sesongens bukser
KOD: LIMITED40
Tilbudet gjelder på alt i denne kategorien.

CYBER WEEK 20% RABATT PÅ ALT     //     BERENSET ANTALL     //     SELGER RASKT!     //     CYBER WEEK 20% RABATT PÅ ALT     //     BERENSET ANTALL     //     SELGER RASKT!     //     CYBER WEEK 20% RABATT PÅ ALT     //     BERENSET ANTALL     //     SELGER RASKT!     //     CYBER WEEK 20% RABATT PÅ ALT     //     BERENSET ANTALL     //     SELGER RASKT!     //     CYBER WEEK 20% RABATT PÅ ALT     //     BERENSET ANTALL     //     SELGER RASKT!     //     CYBER WEEK 20% RABATT PÅ ALT     //     BERENSET ANTALL     //     SELGER RASKT!     //

Last chance

Jeans

Sorter etter
Angi synkende retning
 1. Jeans Med Middels Midje - Peyton Classic Blue
  As low as kr 524,30 Vanlig pris kr 749,00
  30% OFF
 2. Jeans Med Lav Midje Og Bootcut-Snitt - Claire Bleach Blue
  As low as kr 799,00
 3. Jeans Med Lav Midje Og Bootcut-Snitt - Claire Washed Black
  As low as kr 799,00
 4. Jeans Med Middels Midje - Dina Washed Black
  As low as kr 849,00
 5. Jeans Med Middels Midje - Dina Vintage Blue
  As low as kr 849,00
 6. Jeans Med Lav Midje Og Bootcut-Snitt - Claire Vintage Blue
  As low as kr 799,00
 7. Lounge Bukser Med Lave Liv - Mel Bleach Blue
  As low as kr 699,00
 8. Jeans Med Lav Midje Og Bootcut-Snitt - Claire Black
  As low as kr 799,00
Sorter etter
Angi synkende retning
Viser x av y produkter

Løft denim-garderoben din med stil og komfort

I en garderobe hvor hvert klesplagg forteller en historie, står jeans ut som det essensielle plagget for både komfort og stil. For den moderne kvinnen, som navigerer gjennom livets øyeblikk, tilbyr vår jeanskolleksjon en uovertruffen blanding av estetikk og funksjonalitet. Fra den tidløse appellen til bootcut jeans som legger til et snev av sofistikasjon til ethvert antrekk, til den samtids-aktuelle med lavt liv som fanger dagens trender, betjener vi enhver preferanse og kroppstype. Våre jeans er nøye designet for å feire den unike silhuetten til hver kvinne, og sikrer at de med lange ben eller høyde finner sin perfekte match i vårt omfattende utvalg.

Jeans som definerer din æra

Vi forstår den dynamiske livsstilen til våre kunder. Derfor inkluderer vårt denimutvalg jeans med stretch for ultimat komfort. Disse buksene er allsidige nok til å bli med fra dag til natt, sesong til sesong, og komplementerer sømløst din utviklende stil. Forestill deg å tre ut i et par av våre stretch jeans for en spontan biltur, eller å kombinere våre elegante jeans med høyt liv med en statement-topp for en soirée. Vår denim er ditt lerret for å uttrykke individualitet, enten det er gjennom de avslappede vibbene av jeans med lavt liv eller den strukturerte elegansen av bootcut denim.